top of page

Fithanenburg

Al 10 jaar een begrip en trotse sponsor van onze club Quick!

 

Het stellen van een juiste diagnose, behandeling, advies en Return To Play, het komt allemaal tezamen op 1 locatie. 

 

FitHanenburg, gelokaliseerd op het terrein van Quick in de lage aanbouw aan de tribune, direct rechts na de hoofdingang, is voor alle fysieke klachten het juiste adres om samen te werken aan een snel herstel. 

 

Ben jij op zoek naar een plek waar jouw klachten op een professioneel niveau met veel persoonlijke aandacht worden beoordeeld, waar er samen aan een actief herstel plan gewerkt wordt dat leidt tot het weer kunnen hervatten van die activiteiten die van belang zijn voor jou? 

 

Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig fysiotherapeut, vele bijscholingen op zowel sport als manueel gebied, zie ik mijzelf als een laagdrempelige, gekwalificeerde zorgverlener die vrijwel alle klachtenbeelden weet te behandelen. Door deze lange staat van dienst zijn er tevens vele, directe lijntjes gelegd naar collega’s, specialisten en andere disciplines, zodat er bij overleg of gewenst aanvullend onderzoek snel geschakeld kan worden. 

 

In de afgelopen jaren hebben niet alleen vele Quick leden FitHanenburg weten te vinden, ook in de buurt heeft de praktijk inmiddels naam gemaakt!

 

Dus, maak een afspraak als je op korte termijn geholpen wilt worden en weer zo snel mogelijk wilt voetballen, sporten of werken zonder pijn. Jouw fysieke gezondheid is van groot belang en verdient aandacht en zorg, ongeacht leeftijd, behandeldoel of andere overwegingen. We gaan er samen mee aan de slag! 

FITHANENBURG, FIT WORDEN EN FIT BLIJVEN, JE LEVEN LANG!

 

Neem contact op met:

Arnoud Trappenburg

Mail:  arnoud@fysiovrederust.nl

mobiel: 06-23546989

FitHanenburg is een onderdeel van (Kinder)Fysio en Manuele Therapie Vrederust

bottom of page