top of page

De praktijk

Onze praktijk omvat 3 behandellocaties, allen gelegen in Den Haag Zuid West en binnen een straal van 3 km bereikbaar. Elke locatie heeft een specifiek karakter, waardoor we vrijwel iedere cliënt met zijn of haar specifieke klacht in een optimale omgeving kunnen ontvangen.

De praktijk bestaat uit 5 therapeuten, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod van behandeltechnieken voor handen is. Naast de reguliere (sport)fysio- en manuele therapie kunt u er ook terecht voor kinderfysiotherapiemedische fitness, rugscholing, autogene trainingacupunctuur of podologie. Tevens zijn patiënten met long en ademhalingsklachten (bv COPD), reumatische aandoeningen en chronische rug of nekklachten bij ons aan het juiste adres. 

We hebben op zorgverzekering Caresq en Zorg & Zekerheid na met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, zodat uw behandelingen, mits uw verzekering daarin voorziet, rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd zullen worden. 

 

Vanzelfsprekend kunt u zowel op eigen initiatief (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) als met een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht.

Openingstijden:

Maandag:                 08:00 - 18:00

Dinsdag:                   08:00 - 18:00

Woensdag:               08:00 - 18:00

Donderdag:             08:00 - 18:00

Vrijdag:                     08:00 - 18:00

Zaterdag:                       Gesloten

Zondag:                          Gesloten

Vrederustlaan

Onze praktijk aan de Vrederustlaan is ruim opgezet, in de 5 behandelkamers en oefenzaal kunt u in alle rust werken aan uw herstel. Deze locatie is het kloppende hart van de praktijk, hier vindt het merendeel van de behandelingen plaats.

 

 

Gezondheidscentrum Zonneoord

Tevens zijn wij gevestigd in het Zonneoord, een groot gezondheidcentrum, gelegen aan het Zonneoord 288H. In deze gewezen Pius X kerk zijn diverse zorgdisciplines te vinden, waardoor er gemakkelijk wederzijds geconsulteerd kan worden. Sinds 2019 is deze uitgebreid met een oefenruimte met nieuwe apparatuur, hetgeen ons in staat stelt uw (sport-) klachten specifiek te benaderen en hersteltrainingen te verzorgen.

 

 

FIT Hanenburg

Op het voetbalterrein van de HV & CV Quick bevindt zich FitHanenburg, de verenigingslocatie van onze praktijk.

Rechts naast de grote tribune is een ruimte waar gewerkt kan worden aan herstel en revalidatie, onder begeleiding van onze collega Arnoud Trappenburg. Behalve goede behandelmogelijkheden zijn er ook ruime trainfaciliteiten, zowel binnen de locatie zelf als op het direct aangrenzende kunstgrasveld. Tevens ligt het bos, de duinen en het strand in de directe omgeving,  voldoende mogelijkheden dus om een ieder gericht en sportspecifiek te begeleiden bij zijn of haar herstel. We stellen ons open voor alle Quickers en buurtbewoners, ongeacht hun leeftijd.

bottom of page